Belépés  \/ 
x
x
x

Beltéri Ajtónyitás 0-24 Szeged - Beltériajtó Nyitás Non Stop
Beltéri Ajtó Zárnyitás 0-24 Szeged

SOS SOS +36/30-714-4700 SOS

0-24 Ajtónyitás Műszaki Ügyelet

Non Stop Nyílászáró szerviz Szeged

Valós 0-24/7 Műszaki Ügyelet

Beltéri Ajtónyitás 0-24 Szolgáltatásom, Szeged városában és a környező megyék településein Non Stop elérhető.

A beltéri ajtók is el szoktak romolni, elég gyakori probléma, minek következtében ön még sokszor sokkal idegesebb, mint ha a Bejárati ajtaja vált volna nyithatatlanná. Valahogy természetes minden embernek, hogy a beltéri ajtó az nem romolhat el, pedig bizony igen is elromolhat! De olyannal is találkoztam, már, hogy az elromlott beltéri ajtót leszedték, majd kitárolták a kamrába, tárolóba. Persze idővel feledésbe merül és amikor jön az ötlet, hogy vissza kéne rakni az ajtót, már nem hogy meg kéne javítani a régen tönkre ment zárat, hanem már lehet hogy az ajtó meg sincs. Ilyen eseteket elkerülendő, hogy nem kidobják, letárolják, hanem egyből megjavíttatják, avval biztosítva a további megfelelő működését az ajtónak.

A Betéri, Ajtók Zárjai lehetnek tollas kulcsos, vagy hengerzárbetétes kivitelűek. Ezek a zárak is elkopnak, tönkremennek. Amennyiben ön úgy érzi, hogy kattog, szorul, nehezen nyílik ajtaja, zárja, lóg a kilincs, akkor azonnal hívjon és 15-45 percen belül indulok, és megkezdem a hiba elhárítását!

A Beltéri, Ajtó Szakszerű nyitása, azért fontos, mert ez az ajtó általában gyengébb kivitelű, mint a Bejárati ajtó, emiatt nyitás közben nagyobb odafigyelést igényel, mivel könnyen egy rossz mozdulat az ajtószárny végleges tönkremenetelét okozhatja. Feszegetni, rugdosni nem szabad, mert a helyreállítás az nem egyszerű feladat és költséges is!

Ha lehet, ne vízszerelőt hívjon az Ajtaja kinyitásához, mert nem ért hozzá és kárt fog okozni!

Ajtónyitás után, azonnal Zárcserét, hajtok végre, amennyiben kéri. Bármikor elérhető Zárcsere 0-24 Szeged Szolgáltatásom, hétvégén és ünnepnapon is. Szolgáltatásom SOS Sürgősségi helyzetben is hívható, igénybe vehető.

Valóban, a nap 24 órájában, az év 365 napján elérhető vagyok és megyek is, ha hív 15-45 percen belüli kiszállással egyedüli vagyok a szakmában, még éjjel is 15-45 percen belül odaérek a helyszínre és megkezdem a hiba elhárítását!

X

Ajtónyitás 0-24 Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

top
SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> Ajtónyitás 0-24 Szeged <
Üdvözlet 01

Üdvözlöm Krisztián vagyok az Ön Zárlakatosa

» Ajtónyitás 0-24 Szeged «
» Ajtónyitás «

! Hívjon most, azonnal indulok !
» SOS +36/30-714-4700 SOS «

100% Szegedi Áfa körös, számlaképes vállalkozás.

Zárlakatos, Zárcsere, Zárjavítás, Zárszerelés, Zárbeállítás
Zárnyitás, Ajtónyitás, Autóajtónyitás, HiSec Kínai biztonsági ajtónyitás

Á.Sz.F. - Adatkezelési Tájékozató

10 25kedvezmeny azonnal

SOS ajtonyitas pajzs 90x90